dinsdag 23 april 2013

Vrije basisschool 'T Brugje Bassevelde: onze tweede dag!



We zijn de dag gestart met een goed humeur en een lekker ontbijt! Met de tram gingen we naar het MSK , daar hebben we onze zelfgemaakte lunch gegeten. We zijn te voet naar het STAM gegaan en daar met afval muziek gemaakt, dat heet Trashbeatz. Dat was zeer leuk! Als ontspanning speelden we met z’n allen tikkertje, meester en juf Sandra speelden ook mee! Dan zijn we naar het stadsmuseum geweest. Ons avondmaal hebben we gegeten in ‘De centrale’. Heel lekker, maar voor de meeste zat er te veel pit in! Als onze mond geblust was, zijn we terug naar de jeugdherberg gegaan waar we nog een quiz speelden van juf Fauve. De dag sloten we af met gezelschapsspelletjes en een goede nachtrust!

Van Justine Hertleer en Zoe De Buck.

Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
Vrije basisschool 'T Brugje Bassevelde

Vrije Basisschool 'T Brugje Bassevelde: Onze eerste dag!




's Ochtends toen we in de jeugdherberg 'De Draecke' waren, hebben we ons gerief in een kamer geplaatst. We zijn direct aan de minitoer begonnen. We hadden een heel leuke gids. Eerst zijn we naar Sint-Baafskathedraal geweest. En daarna zijn we naar een moskee geweest. We hebben een henna workshop gedaan en muntthee gedronken. Daarna zijn we naar de 'wereld van kina' geweest. Daar hebben we kennis gemaakt met seksuele opvoeding. Op weg naar het Turks restaurant hebben we de verkeerde tram genomen. We zijn er gelukkig toch geraakt, weliswaar iets later... Vanavond gaan we nog naar een leuke film kijken en dan onze eerste welverdiende nachtrust! We kijken al uit naar morgen!

groetjes,
Nan en Justine V

Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
Vrije basisschool 'T Brugje Bassevelde

donderdag 18 april 2013

De Ark Maldegem





Beste ouders en sympathisanten

De avonturen over de stadsklassen krijgt u deze avond van uw kinderen te horen. In afwachting tot deze avond krijgt u hier alvast enkele sfeerbeelden.

Foto's van dag 1 en 2 vind je in het album hieronder:


De Ark Maldegem