dinsdag 23 april 2013

Vrije Basisschool 'T Brugje Bassevelde: Onze eerste dag!
's Ochtends toen we in de jeugdherberg 'De Draecke' waren, hebben we ons gerief in een kamer geplaatst. We zijn direct aan de minitoer begonnen. We hadden een heel leuke gids. Eerst zijn we naar Sint-Baafskathedraal geweest. En daarna zijn we naar een moskee geweest. We hebben een henna workshop gedaan en muntthee gedronken. Daarna zijn we naar de 'wereld van kina' geweest. Daar hebben we kennis gemaakt met seksuele opvoeding. Op weg naar het Turks restaurant hebben we de verkeerde tram genomen. We zijn er gelukkig toch geraakt, weliswaar iets later... Vanavond gaan we nog naar een leuke film kijken en dan onze eerste welverdiende nachtrust! We kijken al uit naar morgen!

groetjes,
Nan en Justine V

Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
Vrije basisschool 'T Brugje Bassevelde

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo allemaal, leuk dat jullie zo veel foto's op de blog plaatsten. Geniet er maar van dat jullie nu heel wat kunnen leren zonder dat je aan bankjes moet zitten. Nog veel plezier! En natuurlijk een zoen voor Nan!
Veerle, mama van Nan

Anoniem zei

Inderdaad heel leuk om zoveel foto's zien!! Wij hebben er dik van genoten! Jullie zien er allemaal super uit. En de tram is altijd een beetje reizen he... Wij kijken alvast uit naar het verslag en de foto's van de 2de dag.
Dikke knuffel voor Justine V.!
Mamaa en mamab