woensdag 21 februari 2018

Stadsklassen Sint-Jozef Wetteren - dag 2

Dag ouders,De eerste nacht verliep rustig. Onze vroegste vogels waren om 6.00 uur al wakker. Toch moesten ze wachten tot 8.00 uur voor het ontbijt. Klaar voor dag 2!

De eerste activiteit van de dag was het bezoek aan het Gravensteen. De kinderen waren vooral onder de indruk van de middeleeuwse foltertuigen. Gelukkig worden deze vandaag de dag niet meer gebruikt!
Het weer liet het toe om onze zelfgemaakte picknick op de binnenkoer van het Gravensteen op te eten.
Daarna was het alweer tijd om de tram te nemen richting het MSK, het Museum voor Schone Kunsten. Na een interessante rondleiding kreeg elke klas een aparte workshop waarin we onze eigen creativiteit kwijt konden.
Nadien namen we allemaal een frisse douche om netjes aan de warme maaltijd te verschijnen. Op het menu stond tomatensoep, spirelli bolognaise en (voor wie zijn/haar bord had leeggegeten) een ijsje.
Als afsluiter van de dag gingen we richting de Gentse studentenbuurt om in de Overpoortstraat een spelletje bowling te spelen. De bal rolde wel eens naar achter i.p.v. naar voor en zelfs eens op de verkeerde baan, maar toch werden er topscores van meer dan 100 punten behaald!

We zijn alweer op het einde van onze dag aangekomen. Laat ons hopen dat we morgen nog een toffe laatste dag beleven!

De foto's van vandaag (dinsdag) vind je hieronder.


Geen opmerkingen: