vrijdag 25 september 2009

Edugo Dag 3


Hier zijn we dan met het laatste verslagske van ons iestorie.
Deze morgen was het al vroeg dag (6u30) omdat onze eerste activiteit al om 9 uur startte nadat valiezen werden gepakt, kamers werden opgeruimd, brooddozen werden gevuld en boterhammetjes voor het ontbijt werden gesmeerd.
Omwille van de grootte van de groep werden we ook vandaag weer in twee groepen gesplitst. 1B46/47 doken deze morgen de radiostudio in, 48 en 49 volgden de workshop vilten (info zie verslag gisteren). Volgens begeleider Peter magic happens eens je een radiostudio binnen komt en of hij gelijk had... Ann Van Elsen, Sven Ornelis en Thomas De Soete kunnen hun biezen pakken want de nieuwe generatie radiopresentatoren is geboren. Neem daarbij ook nog Aaron en James aan de knopjes en alles loopt gesmeerd. Vakkundig loodsten zij de djingles tussen de interviews, boden muzikale ondersteuning met goed gekozen "tapijtjes" en hadden een perfecte timing bij het in de ether gooien van allerlei hits. Binnenkort kunnen jullie op school de verschillende radio uitzendingen beluisteren.
Omwille van het schitterende weer aten we onze boterhammen op in het Zuidpark. In de namiddag scheidden opnieuw onze wegen: klas 1B48 en klas 1B49 maakten radio en de andere twee klasjes hadden het bezoek aan het Gravensteen ( info zie verslag gisteren). Toch willen ook wij van het bezoek aan deze beroemde burcht een korte impressie geven: Goedendag! Terwijl we keken van waar de wind kwam, legde de gids ons het vuur aan de schenen. Gelukkig viel er niemand door de mand en waren we geen blok aan het been van de leerkrachten.
En nu zijn we terug in de jeugdherberg en schrijven we ons laatste verslag. Koffers staan in de hal en nu is het wachten op een telefoontje van de busmaatschappij om huiswaarts te vertrekken. D' iestorie zit er op en we zijn het allemaal over een ding eens: 't was vrie wijs!!

Groetjes,

1B46/47/48/49 en de juffen

nog enkele foto's van vandaag in het album:


Edugo Lochristi

Geen opmerkingen: