vrijdag 22 oktober 2010

De WegWijzer Wakken: onze laatste dag


Hallo iedereen,

Vandaag gingen we onze laatste dag in. Deze nacht hebben we beter geslapen dan de vorige nacht. De koffers maken was een heel avontuur. Overal vonden we sokken, washandjes, handdoeken,…En niemand die wist van wie het was. Bente had zelfs een hele zak kleren achtergelaten. Eva, Jana en Chelsy waren tevreden dat ze alles terugvonden, want het was enorm rommelig! Kobe moest zelfs op zijn koffer gaan zitten om hem toe te krijgen. Het ontbijt was terug overheerlijk. We aten ons buikje rond! Na het ontbijt vertrokken we richting ‘De Tinnenpot’. Dit was een grote zaal waar men soms toneelvoorstellingen geeft. We werden er warm onthaald door Fernand. Hij had een grote muziekinstallatie mee, waar we heel wat op mochten experimenteren. De beats klonken ‘vré wijs’! Pepijn had alvast zijn pet in de juiste richting gezet! We maakten zelf een rap met daarin onze bevindingen van de voorbije drie dagen! Ook mochten we drummen en dj spelen(‘ Waar zijn die handjes???!!!’). Aron zien we zeker en vast terug in Het Sportpaleis waar hij zijn talent als dj zal showen! Gerben zal hem zeker begeleiden bij het drummen en Jarne zal ervoor zorgen dat die handjes die lucht wel zullen ingaan! Ondertussen mochten we ons danstalent tonen. Athya en Shauny konden er wat van! Nadat we een lekker middagmaal achter de kiezen hadden, mochten we nog even spelen op het Kinderrechtenplein. Daar deden we leuke spelletjes! Michiel, Bente, Louis-Emile en Gavin konden zich even uitleven! Als afsluiter van deze stadsklassen deden we nog een mini-tour door Gent. De gids vertelde zeer boeiend en dit konden we aflezen aan de gezichtjes van Thomas en Bastien. We leerden weer heel wat bij. Zo bezochten we de Sint-Baafskathedraal, het Gravensteen,… Jammer genoeg was het heel snel 16u en gingen we terug naar de jeugdherberg. Daar stonden enkele ouders ons al op te wachten. Onze driedaagse zit erop! Het was superleuk, bère, de max, geestig…gewoonweg ‘vré wijs’!
Groetjes en geniet van jullie weekend!


Nieuwe foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
De WegWijzer Wakken

4 opmerkingen:

Anoniem zei

't Is weeral voorbij... bedankt aan iedereen die deze stadsklassen tot een succes hebben gebracht! Aan al mijn kindjes... bedankt, aan meester Marc...bedankt, aan juffrouw Lieselot...bedankt, aan Thomas...bedankt, aan alle ouders die zorgen door het vervoer...bedankt...bedankt...
Juf Annelore

Eva en Jana zei

het was mega bombastisch leuk!!!!!!!!! eva en jana

gerben en gavin zei

hallo iedereen tis hier met gavin en gerben jammer dat we weg moesten maar het moest wel een keer ook waaren we moe het was vree wijs daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chelsy en Bente zei

Van Bente en chelsy
het kanovaren was heel leuk
het avondmaal stond op ons te wachten
en we hebben tandpasta gemaakt en we zijn naar de winkel geweest achter snoep