woensdag 27 oktober 2010

VHTI Dendermonde: onze eerste dag!


Vandaag 27/10/2010 was het de eerste dag van de stadsklassen. Het was heel leuk. Eerst moesten we wel op de trein maar dat was niet erg want het was daar ook een hele leuke sfeer. Achteraf gingen we naar de Sint-Pietersabdij waar we een kleine tv-tje kregen met een koptelefoon en we moeten doen wat die meneer zei. Dan gingen we onze lunch opeten en hebben we leuke foto’s gemaakt, echt heel tof. We gingen ook naar het Gravensteen. Er was een gids die heel veel uitleg gaf. Dat was ook een beetje vies want er werd ook over martelingen gepraat. Dan zijn we met de bus naar het zwembad gegaan. Dat was ook kei tof. Dat was ook kei tof. Eigenlijk was heel de dag mega tof, nu alleen wachten hoe leuk het morgen zal worden!!!
Romina en Dorien

We zijn naar onze jeugdherberg geweest, en daar hebben we onze bagage geplaatst. Daarna moesten we in een museum met een koptelefoon en een bakje rondgaan. Dan zijn we gaan eten. We zijn ook gaan wandelen met een gids dat was heel tof. We zijn ook nog naar het Gravensteen geweest. We speelden daar een spelletje om achter iets te komen. Het was toen heel leuk en nu zijn we in het zwembad ‘strop’
Sonia, anoniempje, Fatima, Sophie

De eerste dag van de stadsklassen was heel leerzaam! Er waren 3 groepen die elk een andere rondleiding kregen. De ene groep ging met een gids stappen en Gent bezichtigen. En de anderen gingen naar het Gravensteen. Daarna konden alle groepen genieten van een frisse duik in het Strop te Gent.
Katrien, Lisse, Lisa

We zijn toegekomen aan de jeugdherberg. Daar hebben we onze bagage achter gelaten. Daarna zijn wij met de tram naar het museum voor schone kunsten gegaan. We hebben daar van een gids uitleg gekregen. We mochten zelf een schets van het museum tekenen. Daarachter zijn wij op het Sint-Pietersplein onze lunch gaan opeten. Daar zijn we naar de Sint-Pietersabdij geweest. We moesten met een filmpje naar verschillende plaatsen gaan. Wanneer we allemaal gedaan hadden mochten we gaan zwemmen. Vanavond gaan wij in het studentenrestaurant eten!
Groetjes uit Gent
Maya, Kjenta, Erika


In het album hieronder vind je enkele foto's van vandaag:
VHTI Dendermonde

Geen opmerkingen: