donderdag 2 april 2009

Onze tweede dag


Hier zijn we dan weer! Ook vandaag was ons programma goed gevuld. Na een heerlijk en stevig ontbijt vertrokken we naar 'Het huis van Alijn'.
Omdat we iets te vroeg waren, mochten we eens vrij rondlopen in de stad. Dat was fijn! Milan kocht een blitse zonnebril. De meisjes: Aurélie,Maxime, Sissy, Jasmijn, Laura, Lore en Shehinez kochten dan weer een heleboel lekkers om op te smullen tijdens hun mini-fuif die vanavond doorgaat. Na het interessante museumbezoek gingen we terug naar de jeugdherberg. Daar kregen we een heerlijke lunch voorgeschoteld. Daarna konden we in het Citadelpark genieten van het zonnetje.
Sissy deed ons al snel lachen, toen ze in een duivekadéetje was gaan zitten. Robbe, Lars, Cédric en Giani stonden als eerste aan te schuiven aan de ijsjeskar.
Wat een groot feest! Na het ijsje gingen we richting universiteit. Daar kregen we indrukwekkende leslokalen te zien waar wel 600 studenten les kunnen volgen.
Ilias, Robin, Jody en Stan konden hun ogen niet geloven. In het museum van dierkunde maakten we kennis met gezichtsbedrog. Geloof dus niet alles wat je ziet. We leerden het verschil kennen tussen mannelijke en vrouwelijke diersoorten: spinnen, mosselen, krabben en sprinkhanen. Tot slot mochten we nog even rondneuzen tussen de opgezette dieren. Na dit mochten we even ravotten. Toen de kano klaar was, peddelden we er rustig (met de nodige gezangen)op los. Wat was dat genieten op het water in de volle zon. Het avondmaal was opnieuw een festijn! Een volledige 3-gangenmenu! Heerlijk! De avond sluiten we af met een GRANDIOZE kamerfuif! LET'S PARTY!!!
Tot morgen...xxx

Geen opmerkingen: