vrijdag 3 april 2009

Onze laatste dag

Hallo iedereen,

Hier zijn we dan terug! Deze morgen moesten we vroeg uit de veren en dat verliep niet voor iedereen zo vlot, na de MEGALEUKE party van gisterenavond!
We haalden de lakens van ons bed, maakten onze valiezen en zorgden ervoor dat de kamer er terug piekfijn uit zag! Gelukkig hebben de juffen nog eens dubbel gecheckt, want Milan was nog een heleboel spullen vergeten.Hij zou anders met een paar schoenen en training minder naar huiswaarts moeten keren. De ochtend begon terug met een uitgebreid en heerlijk ontbijt: brood, cornflakes, yoghurt, muesli, fruitsap, chocomelk, fruit, kaas, vleesbrood, verse eitjes,...Noem maar op!
Na 10 minuten stappen,kwamen we aan bij een heel vriendelijke gids die onze meenam op de grafittitocht! Zo zagen we heel wat indrukwekkende kunstwerken en mochten we onze eigen 'tag' ontwerpen. Toen we even door het grafittistraatje wandelden, dan vonden de jongens dat wel heel cool! Robin dacht heel even dat hij een echte grafittikunstenaar was. Wat een prachtige werken hebben we daar gezien! Niet te geloven! Stan zijn fototoestel had het weer heel druk om al de foto's te verwerken,terwijl Sissy de perfecte 'tag' had bedacht! We gingen op zoektocht naar 3 verschillende voorwerpen. Op het einde van de rit hadden onze goede speurneuzen ze allemaal gevonden! Well done, boys and girls!!! Als afsluiter mochten we ons uitleven met krijt en maakten we ons eigen 'masterpiece' (mama's en papa's...mochten jullie iets niet begrijpen, vraag het dan maar aan jullie rakker...). Daarna genoten we van een heerlijke picnick in het Zuidpark. De zon was weer van de partij, dus het was zalig genieten! Aurélie, Sissy, Jasmijn, Lore, Laura, Maxime, Cédric en de 2 juffen gingen snel even shoppen, terwijl meester Marc met de jongens op het speelplein ravotte!Nadat iedereen had genoten, vertrokken we richting de Bijloke.Daar konden we onze MEGACOOLEBERETOFFE stadsklassen afsluiten met een rapliedje! We konden er spelen met verschillende tunes en maakten er ons eigen raplied over de 3 voorbije dagen! We leefden ons helemaal uit in onze rol als DJ! We hebben genoten, gelachen, gespeeld, gegeten, gewandeld, gekeken, gebabbeld, getierd, gezongen,...
Kortom, alle ingrediënten om er een onvergetelijke 3 dagen van te maken! Het was goed, het was SCHITTEREND!!Een stadsklas om NOOIT te vergeten!!

In het album zijn enkele nieuwe foto's te zien:


De Wegwijzer Wakken

Geen opmerkingen: