vrijdag 5 oktober 2012

Klavertje Drie/Sint-Sixtus Vleteren: onze laatste dag


STADSKLAS DAG 3

7.30… muisstil op de gang… . We kunnen een speld horen vallen. Iedereen hoorde zichzelf niet eens snurken… . OPSTAAAN STADSKLASSERTJES!!! Onze laatste dag breekt aan en de zon breekt door.Hup, hup,… onze natte kleren vliegen in de valies en de lakens in het rond. Na het ontbijt trokken we op verkenning. Helaas, mama en papa, de Overpoort weten ze nu al zijn!!! Tijdens de godsdienstlessen zijn de leerlingen blijkbaar heel aandachtig. De 5 pijlers van de islam zijn gekend, in tegenstelling tot de leerlingen van het 5de en 6de middelbaar die ons groepje vergezelden. Jaja, daar konden wij en de ingedommelde meester??? trots op zijn.

’s Middags aten we in het studentenrestaurant. We kunnen al goed ons plan trekken in de studentenstad. Handig voor binnen enkele jaren! De toekomst van Gent als studentenstad is verzekerd!!! We konden onze creativiteit laten botvieren in de radiostudio. Het fantastische resultaat kunnen jullie binnenkort beluisteren op het samengeperste cd’tje.

Onze 3-daagse was perfect gepland en aan de treinstakingen konden we nipt ontlopen. Arrivée à Poperinge avec seulement un quart de retard!!! Bedankt voor het kijken en tot de volgende!!

Ilina, Jolien, Patrick en Hanneke


Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
Vleteren

Geen opmerkingen: