woensdag 10 oktober 2012

VBS De Pinte: onze eerste dag!


Hallo allemaal

Eerste dag op stadsklas is super goed verlopen!

's Ochtends zijn we gestart met een speurtocht. Tijdens die speurtocht kwamen we uit op super leuke plekjes die we nog nooit hadden gezien. Zo kwamen we uit bij de fabriek 'Habbekrats' , een super leuk jeugdhuis voor jongeren van 10 tot 21 jaar. Supertoffe activiteiten konden we er doen! O.a. boksen, tafelvoetbal, drummen, en nog veel meer! Net voor we onze speurtocht verder deden, kregen we nog een lekkere milkshake en een frisdrankje.

Na de speurtocht hebben we gepicknickt aan het Zuid in het park. We konden genieten (vooral de jongens) van skaters die super coole trucjes deden.

Daarna zijn we vertrokken richting het STAM, een superinteressant museum over de geschiedenis van Gent. Daarna kregen we een rondleiding door Gent, aan de hand van foto's die je moest zoeken. Zo leerden we belangrijke en mooie gebouwen kennen.
En als avondeten zijn we naar een Turks restaurant geweest. Daar aten we een superlekkere PIZZA !

Daarna gingen we naar de jeugdherberg waar we onze koffers uitpakten en ons installeerden.
's Avonds genoten we van een privé concert van zangeres Sophia.

Laten we maar zeggen dat het leuk was! Op naar de volgende dag!

Groetjes van Emilia en Liam, alle zesdeklassers en de juffen


Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
VBS De Pinte

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag lieve zesdeklassers!

Ik lees dat jullie het nu al geweldig vinden op stadsklas, en er komen nog 2 dagen aan. Ik ben benieuwd wat jullie nog gaan doen (Ook al weet ik het stiekem al een beetje) en wat jullie daarvan gaan vinden.
Beleef veel avonturen,geniet, leer, luister, stel vragen zodat je volgende week alles kan vertellen!

Vele groetjes,

Juf Anne-Katrien

Anoniem zei

beste stropkes, thibault, we lezen uit de leuke verslagen, dat jullie zijn in jullie nopk(j)es! Geef jullie ogen en oren de kost en zorg dat je niet tegen de mensen botst. Geniet van de 3 torens van Gent en doe den goeden dag aan dikke Berta, als je die al kent. Geniet nog even van de ervaring; samen met kameraden in zo'n mooi decor, groeten aan allen, veilig thuis en een beeze voor thibault