vrijdag 22 maart 2013

De verrekijker Rumbeke: onze laatste dag


Op de laatste dag van onze driedaagse konden we met zijn allen nog genieten van twee leuke activiteiten.
Voordat we aan die activiteiten begonnen, moesten we natuurlijk onze bagage terug in onze koffers proppen en onze kamers netjes achterlaten.

Na een heerlijk ontbijt werd de groep terug in twee kleinere groepjes verdeeld om daarna te vertrekken naar de verschillende activiteiten. Beide groepen deden hetzelfde maar dan op een ander moment.

Een eerste activiteit was terug bij het STAM. Daar kregen we een leuke en luidruchtige sessie van Trashbeatz. Op allerhande potten, pannen, ketels, deksels... werd er heel ritmisch tekeer gegaan. Na wat oefenen konden we de sessie afsluiten met een heel gevarieerd ritmisch muziekstuk.

De tweede activiteit ging door in het MSK. Na een korte rondleiding waar we wat uitleg kregen over een paar kunstwerken, daalden we af naar de kinderateliers. We moesten er zelf de handen uit de mouwen steken om een eigen kunstwerkje te maken.

Tussen de twee activiteiten zagen de twee groepen elkaar terug in het studentenrestaurant waar we een lekkere kop soep en een belegd broodje kregen.

Na opnieuw een leuke dag in Gent namen we afscheid en vertrokken we terug met de trein richting Roeselare !


Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
De verrekijker: Rumbeke

1 opmerking:

Silvia Mega Fania zei

hi.. just dropping by here... have a nice day!
Obat Kanker Payudara