woensdag 6 maart 2013

De Wijze Eik Mariakerke: onze eerste dag!



Om 8u30 deze ochtend verzamelden alle kinderen van het vierde leerjaar, juf Annik, juf Maud, meester Erwin, de 2 studenten en juf Babs aan de jeugdherberg “De Draecke”.

Na, voor de meesten, een woelige nacht, keken we met z’n allen heel erg uit naar de komende 3-daagse in Gent. Deze ochtend bezochten we het STAM. Het was heel interessant. We hebben op het grondplan van Gent onze scholen gezien. We moesten allerlei opdrachten uitvoeren en konden een eigen filmpje maken en ernaar kijken. We hebben veel bijgeleerd.

Na een gezellige picknick in het zonnetje maakten we een korte wandeling doorheen Gent. We begonnen op het Sint-Baafsplein. Daarna kregen we uitleg over het belfort, de Sint-Baafskathedraal, het stadhuis en het vleeshuis. Het was heel leuk en leerrijk.

’s Avonds aten we een heerlijke pizza met z’n allen. Daarna volgde nog een quiz. Morgen briefen we jullie over de eerste nacht. Hopelijk wordt het heel rustig voor ieder van ons.

6 opmerkingen:

Ruth Dufromont zei

Jullie hebben precies al een leuke eerste dag achter de rug!Veel plezier morgen en, maak het de leerkrachten niet te lastig deze nacht. Ik ben al benieuwd naar het nieuws over dag 2. Speciaal voor Auke: veel groetjes van mama.

Els Lefever zei

Foto's, foto's!! Nog heel veel plezier, veel groetjes aan iedereen en een dikke zoen aan Ilya!

Ingeborg zei

leuke groepsfoto, met zonnetje!
Hopelijk was het deze minder zonnige dag ook zo leuk!
Nog veel plezier en tot morgen.
groetjes, knuffel en zoen voor Senne x

Sandra zei

Razend benieuwd naar jullie verhalen van vandaag.. Nog heel veel plezier vanavond, vannacht ;-) en morgen!! Groetjes aan jullie allemaal, kusje voor Dara!

Sven en Anje zei

We hopen dat jullie op dit moment stevig aan het fuiven zijn (foto's foto's!!!) en dat jullie een fijne dag achter de rug hebben! Groetjes en een knuffel voor Emile!

Anoniem zei

Gelukzakken daar! Morgen is het wel "school" en toch mogen jullie vanavond fuiven!! Nog veel plezier morgen! Groetjes en een knuffel voor Dawn!! Ilja en Esther