vrijdag 13 maart 2009

De derde en laatste dag


Na een té korte nachtrust, een lekker ontbijt en het maken van onze picknick gingen we naar de Vlaamse Opera, waar we achter de schermen mochten kijken. Een heel nieuwe wereld ging voor ons open: de belichting, decors, het opslaan van rekwisieten, de loges voor de acteurs, de kleedsters, ... 't Was Enig! We namen zelfs plaats in de zaal waar "belangrijke" mensen zaten. We voelden ons de koning te rijk! Jammer genoeg kon het bezoek aan het Gravensteen niet doorgaan wegens een nachtelijke inbraak! Dan maar extra genoten van een uurtje shoppen onder een stralend lentezonnetje.
De andere groep genoot van de geleide stadswandeling en het bezoek aan de moskee. De derde groep genoot van het bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten en 't maken van een creatief werkje.
Gent ... de driedaagse waren leerrijk, verrijkend, inspannend en ook ontspannend. We keren zeker nog terug! Bedankt ook aan de organisatoren van de stadsklassen.

1 opmerking:

Veerle Vanaudenaerde zei

Zaterdag 28 maart.
Na 12 uur slapen werd ik deze morgen wakker en wat was het stil ... Geen juf: "ik vind mijn kousen niet, wanneer mogen we eten, Xavier spuit teveel deo, mag ik de haardroger, wil je mijn haar in de gel zetten ..." en toch mis ik het al!!!! Het waren drie fantastische dagen met heel toffe leerlingen en super collega's!
Alles was opnieuw tot in de puntjes geregeld door Frederik! MERCI Fredje!
En aan alle leerlingen van 1B: Ik kijk al uit naar onze volgende uitstap!