donderdag 13 september 2012

Dag 2 - SFB Melle

Enkele impressies van de leerlingen na onze 2e dag Van Schildpad tot Sax - 4A maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten - We ontpopten ons tot echte artiesten. - Nel heeft zin om cello te spelen. - Cara liet ons meegenieten van haar examenstuk viool. - Akine en Charles wandelden mee in de fanfare met een trom. - Milan kan al mooi harp spelen. - Zelfs Lucas was te overtuigen om contrabas te spelen. 's Middags picknickten we onder een stralende middagzon. 4B bezoekt ondertussen het Gravensteen - In het Gravensteen was een grappige ridder. - We leerden zijn kreet: 1, 2, 3, Salami ! - We moesten een schat zoeken en die vonden we in de kelder van het kasteel. - We kwamen veel te weten over het Gravensteen. - We doken weg achter de muur toe we de ridder zagen, we waren geschrokken. Op naar de laatste dag... Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
Stadsklas SFB Melle

7 opmerkingen:

Papa, mama & broer van Arne zei

Jawadde, de tweede dag moet ook nogal wat geweest zijn. Geniet van de laatste dag morgen!

Groetjes aan alle kindjes en speciaal aan Arne!

Jarne zei

Hallo,
wij volgen jullie elke dag op de blog. Het is hier rustig thuis zonder Senne.
Veel plezier nog op jullie laatste dag!

vele groeten van Jarne en de rest van de familie Geenens.

quinten,mama;papa zei

Dag Xenia en iedereen

Zo te zien is het daar heel leuk en hebben jullie zich al heel veel geamuseerd.Hopelijk heb je geen last meer van uw buik en kan je nog met volle teugen genieten van de laatste dag morgen.

Groetjes van Quinten,papa & mama

Steven De Pauw zei

Muziek spelen, zwemmen, het Gravensteen,... en dat allemaal op 1 dag! Geniet nog van jullie laatste dag stadsklas. groetjes An, Steven & Lotte .

Kotkedei zei

Hallo daar stadskinderen. Zo te zien stond er weer heel wat op de agenda vandaag. Ze een ridder zou ik ook niet graag tegenkomen, maar blijkbaar zijn jullie allemaal wel stoer genoeg!
Geniet nog van jullie laatste dag.
Vele groetjes
Corinne, mama van Beau Loppens

peggy zei

Hallo Thomas, juffen en kindjes van 4a en 4b,
Hier is het stil in huis. Mathijs (je kleine broer) denkt dat je aan het slapen bent, maar als hij je niet ziet in jouw bedje dan verstaat hij het niet goed. Het zag er weer een hele leuke dag uit. De juffen mogen dat ook eens organiseren voor de mama's en papa's hoor :-). Het gravensteen moet de MAX geweest zijn. De muziekinstrumenten zullen jullie ook wel graag gedaan hebben denk ik. Op de foto's zien we dat Cecilia van de partij is. Jullie tweede dag kan alvast niet meer stuk. Op naar de laatste dag. We zijn ervan overtuigd dat ook deze dag onvergetelijk zal zijn. Geniet nog samen met de juffen, cecilia en vooral je vriendjes van een mooie dag. Wij kijken er alvast naar uit om je vanavond te komen halen. Dikke knuffel van Mathijs, Delphine, Mama en Papa

Unknown zei

Hallo Emma, Juffen en kinderen van 4A en 4B. Moeke, papa en je zus Julie zijn blij dat je deze uitstap mag beleven. We hebben in het verslag gelezen dat je reeds mooie dagen hebt gehad. Wij vinden dat zeer fijn voor jou. Maak er vandaag nog een leuke dag van, zodat je een goede afsluiter hebt van de uitstap. Papa komt je vanavond ophalen.
Groetjes, Moeke, Papa en Julie.