vrijdag 28 september 2012

De Wegwijzer Wakken: onze laatste dag


Hallo iedereen,

Hier zijn we dan terug na een welverdiende nachtrust. We waren allemaal zeer moe! De afsluiter van de dag, de sprookjesquiz van meester Marc was een voltreffer! Deze morgen waren we allemaal heel druk in de weer met het maken van onze koffers. De jongenskamer was al heel vroeg uit de veren en waren dan ook heel snel klaar met het opruimen van hun kamer! Goed gedaan, jongens! Bij de meisjes ging het niet altijd even vlot. Sommigen waren nog niet helemaal wakker! Na het ontbijt gingen we naar onze eerste workshop van de dag: de popsong. Daar hebben we hele leuke dingen mogen uitproberen nl. samples maken, scratchen, mixen,…We creĆ«erden de hipste dansplaatjes! We werden in groepjes verdeeld en samen mochten we een rap verzinnen over de voorbije drie dagen in Gent. Het mag gezegd worden, het waren leuke raps! Goed gedaan iedereen! Als afsluiter mochten we ons even laten gaan op de drums! Supertof! Na deze geslaagde activiteit vertrokken we naar de studentenbuurt. Daar mochten we in het restaurant tussen de studenten eten. We mochten kiezen uit enkele belegde broodjes en kregen heerlijke soep. De meisjes vonden het in ieder geval heel leuk tussen al die stoere studenten. Na de maaltijd mochten de leerlingen zich even uitleven in het Citadelpark. Wat kan dat leuk zijn! Alle remmen los! Daarna wandelden we naar het MSK, het Museum voor Schone Kunsten. We kregen een leuke rondleiding door Bob en Bieke. Sommigen waren verwonderd over hoe mooi en stil het in een museum kan zijn. Als laatste mochten we zelf aan de slag. Dan werden we zelf kunstenaars. We maakten een leuk kunstwerk dat we mochten meenemen naar school. Het was een blij weerzien toen we enkele ouders zagen staan aan de jeugdherberg. Onze drie prachtige dagen zitten erop, maar we hebben heel hard genoten. We deden te gekke dingen en leerden heel wat bij! Bedankt Gent, het was vreeeeewijssssss!!


Foto's van vandaag vind je in het album hieronder:
De Wegwijzer Wakken

8 opmerkingen:

leonie deman zei

ik vont het kei vet cool. en alles was super tof en voor al het dessert. was suuuuuuuuuuuuuuuuuuper lekker ik wow dat ik het nog eens kon over doen.

Carl zei

het was cool bedankt en het leukste was kanovaren en op de kamer zitten is tof

luna zei

het eten was suuuuuuuuuuuuuuuper lekker zelf lekkerder dan mama haar eten

Elise zei

ik vond het super leuk.
het dessert was super lekker want het was pudding met een speculoosje.het beroepenhuis was ook heel tof,ook het sta'm was super tof.

Eleanora zei

Ik vond de stadsklassen mega cool en tof ik wouw er een week van maken .
Ik vond het allen jammler van de lakens .

helena zei

de stadsklasen gent waren supperen en vooral het eten was lekker

nash zei

het was een heel leuke stadsklassen
echt waar we hebben heel leuke dingen gedaan zoals kanovaren,turkse pizza,freeze en nog heel veel andere leuke dingen.

femke zei

statsklassen was echt supertof
alles er was geen ding dat beter kon:het eten,kanovaren,stam,beroepenhuis, zwartedoos en nog veel meer