woensdag 31 maart 2010

Sint-Franciscus Melle: onze eerste dag!


Deze ochtend trotseerden we de koude en de wind op de kano’s. Het was een fantastische
ervaring. Na een bezoek aan het stadhuis was het tijd voor de lunch in de jeugdherberg. Na een stevige voettocht kwamen we aan in de wereld van Kina. We vertoefden in Afrikaanse sferen en bestudeerden de dieren in Zapland dino.Het vieruurtje hadden we dubbel en dik verdiend. Na het avondeten en een lekker ijsje was het tijd voor een jogging naar de bowling.
Onze eerste dag was goed gevuld, we zijn aan een zalige nachtrust toe! Tot morgen!!!


In het album hieronder vind je al enkele foto's.
Sint-Franciscus Melle

10 opmerkingen:

Unknown zei

Goeie morgen, goeie morgen ...

Amaai, dat zag er nogal plezant uit! Jammer van het weer! Hopelijk hebben jullie vandaag wat meer geluk.
Geniet nog van de stadsklas!
Groetjes
Tania, Jan en Arne(mama, papa en broer van Thomas S.)

Evelyne zei

Spijtig van het weer of niet? Jullie waren toch aan het genieten blijkbaar! Gelukkig maar ook. Geniet er vandaag ook van, wens jullie veel plezier en ontdekkingen in het Gravensteen! Groetjes, Evelyne, Peter, Nicola en Amélie( mama, papa, broer en zus van Arnaud Verlinden)

astrid zei

Hier in Melle bleef het droog deze morgen, het zonnetje weerde zich zelfs om door de wolken te breken. Hopelijk was dit bij jullie ook zo tijdens de natuurwandeling in Bourgoyen. Straks terug in de tijd in het Gravensteen en ik vermoed dat jullie ook erg uitkijken naar het zwemmen! Veel plezier nog allemaal en tot morgen!
Hein, Astrid en Sam (ouders en broer van Robin Speeckaert)

Carlos zei

leuke foto's! het is fijn om te zien hoe klas 4 A geniet van de stadsklas,vandaag lijkt het weer beter mee te zitten de zon is van de partij dus gegarandeerd fun,


groetjes van Mae&Carlos (mama en papa van Stephanie llavore)

Unknown zei

Hoihoi,
Ondanks weer en wind zien we toch veel lachende gezichtjes op de foto's. Veel plezier nog in de stad van de "stropkes" en groetjes vanwege Yves, Kristien en Febe (papa, mama en zus van Robin DC)

caroline zei

Wow, dat ziet er allemaal heel erg nat maar toch wel leuk uit.Vandaag hebben jullie meer geluk met het weer.Amuseer jullie nog allemaal heel goed.
Goetjes van eddy en caroline(papa en mama van zoë bottelberge

Carlos zei

mmmmmmmmmmmmmm de tweede dag leek mij één voltreffer te zijn!...was ik ook maar een leerling van 4A ....

Lieve zei

Het ziet er allemaal plezant uit! Zo te zien genieten jullie er toch van, ondanks de buien en de koude.
Geniet nog van de laatste dag en tot morgen!
Zonnige groetjes uit het verre Melle :-),
Geert, Lieve, Senne en Hanne (Familie Geenens)

nathalie zei

cZeg zeg jullie hebben de tijd van jullie leven he zoveel leuke en leerrijke activiteiten dat jullie doen in zo een weer het woelige water trotseren jullie zijn stoere jongens en meisjes en de leerkrachten kunnen ook tegen een stootje chapeao !!!nog vheel veel plezier en geniet nog van de stadsklas groetjes nathalie koen en stijn mama van quinten b

quinten zei

ik vond het een hele leuke ervaring op stadsklassen ik wil alle vrienden bedanken voor de mooie dagen en zeker het kanovaren het bowlen was supertof